Vyhledávání


Kontakt

Mynudecam
Dukelských Bojovníků
Tábor
391 31

731871217

E-mail: nudecam@email.cz

Serioznost a Důvěra

04.02.2011 12:16

 

Bohužel se v našem oboru objevují různé pochybné společnosti a uskupení, která si kladou jiné cíle než seriozní a zodpovědné podnikání. Takové uskupení málokdo identifikuje na první pohled. Nicméně je pár vodítek, která mohou o serióznosti konkrétního subjektu hodně napovědět.

 

     Jak poznáte seriózní společnost?

  • Společnost je zaregistrovaná v obchodním rejstříku.
  • Společnnost uzavírá s operátorkami smlouvy s jasně definovanými   právy a povinostmi obou stran, ZEJMÉNA s výší a termíny výplat. Naše studio uzavírá se všemi operátorkami smlouvy na základě tzv. "Autorského zákona" (zák. č. 121/2000 Sb. V platném znění). Pracovat bez smlouvy je možná výhodné směrem ke státním kontrolním orgánům, ale značně zvyšuje riziko toho, že za svou práci nedostanete zaplaceno.

 

Pro operátorky je v první řadě nejdůležitější včasné vyplácení odměn v dohodnuté výši. Zda tomu tak je skutečně, to zjistíte až při první výplatě.

 

Je smutné, že musíme toto uvádět na našem informačním webu, ale ani nám se tyto praktiky nelíbí. Je věcí každé společnosti, jakou cestou se vydá, ale naše studio se od těchto unfair praktik musí důrazně distancovat, poněvadž vrhají špatné světlo na celý obor, tedy i na nás.